Recepti za sladice je spletna stran za sladokusce! Vsi recepti na enem mestu! Spletna stran je nastala po tem, ko sem videla, kakšen odziv ima skupina Potice in sladice na Facebooke. Večina sladkih dobrot, ki jih v skupini predstavljam, pripravi moja prijateljica Mari Radej, ki velikodušno deli z mano recepte in fotografije.

recepti za sladice
Recepti za sladice! Vsi recepti na enem mestu! Slika: Mari Radej

Skozi leta se je nabralo res veliko odličnih kulinaričnih umetnin, zato sem se odločila še za eno spletno stran, ki bo namenjena samo raznim sladicam, poticam, zavitkom, piškotom in vsem drugim sladkim dobrotam.

Pisanje je moja strast, ki sem se jih posvetila po prebolelem raku in predčasni upokojitvi. Kljub zdravstvenim težavam, se še vedno posvečam športu, posebej me privlačijo hribi. V zadnjem času sem se posvetila pisanju receptov, izbiram predvsem preverjene, tradicionalne slovenske recepte.

Sem Karmen Valant in to je moj kuharski blog Recepti za sladice! Hvala, ker me spremljate na mojem             kulinaričnem potovanju! 

Spremljajte me tudi na Facebooke: Potice in sladice

Poleg receptov za jedi na žlico, kosila in za tradicionalne slovenske jedi, sem se odločila še za predstavitev okusnih sladic, ki ji večinoma pripravlja Mari Radej in z mano deli slike in recepte. Vabim vas, da se skupaj podamo v svet sladkih dobrot!

Mari Radej – avtorica večine slik na spletni strani

Kratka predstavitev spletne strani Recepti za sladice

Na spletnem mestu sem zbrala preverjene, tradicionalne recepte za sladice, potice, krofe in sladice iz vlečenega testa. Dodala sem tudi recepte za kruh, štruklje, zavitke in praznične sladice. Sladice so razporejene po naslednjih kategorijah.

krofi in flancati
Krofi in flancati
kruh
Recepti za kruh
božično pecivo
Božično pecivo
biskvitna peciva
Biskvitna peciva
potice
Recepti za potice
palačinke
Palačinke
velikonočne sladice
Velikonočne sladice
sladice iz vlečenega testa
Sladice iz vlečenega testa
piškoti
Recepti za piškote

Predstavitev mojih kulinaričnih spletnih strani

Poleg spletne strani Recepti za sladice, vas vabim tudi k ogledu drugih mojih kulinaričnih spletnih strani:

Unisvet.si:  Ideje za kosilo

Jedi na žlico.si

Tradicionalne slovenske jedi.si

Kosilo.si

Futr.si: Kaj za kosilo