Pekarice se predstavijo! Verjetno vas zanima, kdo speče vse te dobrote? No, tukaj odlično sodelujeva Karmen Valant in Mari Radej. Mari je odlična pekarica z dolgoletnimi izkušnjami, ki mi svetuje pri pisanju receptov, najpogosteje pa objavljam tudi njene fotografije sladic.
Kako je nastala spletna stran Recepti za sladice? Ko sem se po težki bolezni upokojila, sem začela ljubiteljsko pisati kuharske bloge. Najprej je zaživela spletna stran Jedi na žlico, malo kasneje spletni strani Kosilo in Tradicionalne slovenske jedi. Čeprav sem imela že tako preveč dela, sem se vseeno odločila še za eno spletno stran in tako je nastal kuharski blog Recepti za sladice.

Za to spletno stran sem se predvsem odločila zaradi Mari…ko sem gledala in poizkušala njene sladke umetnine, sem si rekla…te recepte je potrebno zapisati. In tako smo tu….hvala da me spremljate na mojem sladkem kulinaričnem potovanju.
